Tilaus- ja maksuehdot

Verkkokaupan myyjä:

Kaukonen Motorsport Ry
Y-tunnus: 3083527-9
Osoite: Radiotie 6 B 16, 65370 Vaasa
Sähköposti: info@kaukonen66.fi
Puhelin: 040 544 1472

Tuotteiden hinnat:

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tilaukset toimitetaan yleensä kolmen arkipäiväin sisällä tilauksesta, edellyttäen että tuoteitta on varastossa.

Toimitustavat:

Postipaketti – tilaajan kotipaikkaa lähimpänä postipisteeseen. Ilmoita info kentässä, jos haluat paketin johonkin tiettyyn postin noutopisteeseen.
Nouto – tilaaja noutaa tilauksen Vaasan, Atoy Aluetukusta arkipäivisin kello 8.00 – 16.00 välillä. Osoite: Opistonkatu 5, 65100 Vaasa.

Maksutavat ja -ehdot:

Checkout Finland – Eri pankkien suoramaksut ja osamaksu sekä pankki- ja luottokorttimaksut.
Lue lisää: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Tuotepalautukset / peruutukset / Reklamaatiot

Tuotepalautukset saman toimittajan kautta kuin ne ovat saapuneetkin.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen kuluttajansuojalain nojalla 14 päivän sisällä ilman mitään erityisiä syitä. Jos tuotetta on keretty käyttää sitä ei voi enää palauttaa. Maksettu summa hyvitetään maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty ja kuittikopio on liitettynä lähetykseen. Muistathan, että palauttamasi tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa, alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämätön. Mikäli palautuksessa ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 30% – 50% myyntihinnasta vahingonkorvauksena.

Palauttaessanne tuotteen liittäkää mukaan kuittimme. Maksunpalautukset tehdään sille maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Kerro myös palautuksen yhteydessä kirjeellä, sähköpostilla tai puhelimitse miksi tuote ei käynyt tarkoitukseenne. Tai jos tuotteessa on vikaa kerro mahdolliset vaihtotoiveet. Toimituskuluja ei palauteta, ellei palautuksen syy johdu virheellisestä tuotteesta. Palautuksen toimituskulut maksaa asiakas.

Mikäli haluat perua tilauksen, se on tehtävä ennen kuin tuote on lähetetty. Maksunpalautus tehdään sille maksuvälineelle, jolta alkuperäinen maksu on tehty. Peruaksesi tilauksen olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen info@kaukonen66.fi.

Mikäli tuotteissa on jotain reklamoitavaa olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme sähkostilla osoitteeseen info@kaukonen66.fi.