Tiimi


Tutustu Kaukonen Drift Teamiin ja tule tapahtumissa rohkeasti juttusille kanssamme.

Ville Kaukonen vapaalla

Ville Kaukonen

Kuljettaja

Ikä: 30+
Paikkakunta: Vaasa
Uran paras saavutus: 2019 SM-pronssi

Drifting ei ollut mulle mitenkään itsestään selvyys. Vuosia katsoin vierestä kun naapuri kunnan miehet Henri Haanpää ja Riku Ranne ajo kilpaa. Ajattelin aina että en mä kyl ala ajamaan koska on niin kallista touhua. Kisoja käytiin katsomassa ja nepäs oliki aina varsinaisia retkiä. Perjantaina jo reissuu ja sunnuntaina kotia tyyppisiä poikien retkiä. Sitten vuonna 2012 RADALLE.com pääjehu Akinaattori Salmela kysy mua juontaa syksyn Sm finaalit botniaringille. Hetkeäkään en miettinyt  ja niin sitä jo oltiinkin juontohommissa ja suoraa Driftingin ensimmäisen kokonaisen kauden Sm finaaleissa. Kiitosta tuli ja siitä asti olen juontanu Suomessa kymmeniä kilpailuja. Sen lisäksi juontohommia on tehty niin autonäyttelyissä kuin myös rallissa.  2013 sain kokeilla Timo Pihlavan  pontiakkia eikä se silloinkaan vielä purassu driftingkärpänen mutta kiva oli kokeilla.  Sitten siinä 2012-2015 juonsin  paljo ja myös jeesailin Tuomas Yli-Knuuttilaa pariin Suomen mestaruuteen. Mutta 2015-2016 talvella heräsi ajatus jotta pitäiskö sitä kisaa alkaa ajaan. Jo näyttelyauto projekteissa mukana ollut Janne Puumala lupautu mukaan remmiin päämekaanikoksi ja niinpä sitä hommattiin Nissan 200sx s13 bmw moottorilla. Siitä se drifting lähti käyntiin. Ekat vuodet oli opettelua niin auton kuin ajamisen suhteen, mutta 2018 tuli RADALLE.com Proluokan mestaruus ja 2019 voitin Sm pronssia ja myös toisen kerran RADALLE.com mestaruuden. Mihin tie vielä johtaa sitä ei kukaan tiedä mutta pysy mukana niin näet.

Veera Leskinen

Tallipäällikkö

Ikä: 25
Paikkakunta: Vihti

Oon koko elämän joutunut / saanut pyöriä autojen parissa kun iskä on aina ollut autoihminen  sekä ollut myös mukana autourheilussa ja nykyisin pyörittää autopeltikorjaamoa jossa olen ”pikkupomona”. Siksi myöskään ei aikanaan pelottanut nämä kilpa ja harrastus hommat kun Villen tapasin, päinvastoin kivahan se on jotta saa olla rakkaan tukena hänen harrastuksessa ja pystyn auttamaan kisoissa. Kisapäivinä mun hommiin kuuluu fanituote myynti ja ruokapuoli. Mutta oonhan mä joskus renkaitakin vaihtanut ja kuvannut jotenka kaikki hommat sopii mulle.

Kaukonen DT Cube Läpinäkyvä

Janne Puumala

Päämekaanikko

Ikä: 30+
Paikkakunta: Tervajoki

Kokoelämäni olen ollut kiinnostunut kaikesta pärisevästä ja on tullut ruuvattua mitä milloinki. Nuorempana harrastin autohifiä mutta nykyään pikkusen ne asiat jäänyt taka vasemmalle.  Villeen tutustuin ku se soitti et sä osaat kuulemma säätää kaiuttimia ja pyysi vähä sääteleen no vuosi taisi olla jotain tyyliin 2009 ja sillä retkellä tässä vielä ollaan. Vastaan tiimissä kilpa-auton muutostöistä ja auton toimivuudesta muutenkin ylipäänsä. Mukava on ollut kasvaa tässä mukana ja oppia uusia asioita vaikkakin suoraan sanottuna välillä on kevyesti sanottuna ottanut päähän tämä touhu. Parasta tässä on kun mun tekemällä autolla voi pärjätä ja ihan voittaakkin mitaleita ja se toimii. Vapaa-ajalla itse myös rakentelen höntsä D laitetta ja oonha mä myös kerran kilpaa ajanut Villen autolla.  Nyt perheen lisäyksen myötä aika on kortilla mutta tärkeimmät asiat ruuvailen ja toivon jotta tiimistä löytyy muilta lisää voimavaroja ja jeesiä kauden läpi vientiin.

Muut tiimin jäsenet


Lisäksi tiimiin kuuluu eri osa-alueiden ”ammattilaisia”. 

Onko sinulla kova palo moottoriurheiluun esimerkiksi mekaanikkona tai kuvaajana? Hyppää hauskaan remmiin mukaan.